DİKKAT SAĞANAK GELİYOR

Kırıkkale’de hafta başından itibaren beklenen sağanak ile birlikte, kent merkezi, Keskin, Sulakyurt ilçeleri, Çerikli Beldesi’nde sel felaketine karşı uyarılar geldi.

  • Gündem
  • 11 Kasım 2023
  • 10:52
DİKKAT SAĞANAK GELİYOR

SAĞANAK BEKLENİYOR

Kırıkkale’de hava sıcaklıklarının düşmesi ile birlikte, meteoroloji hafta başından itibaren yağmur uyarısında bulundu. Sağanak beklenen kentte, merkez ilçe, bazı ilçe ve beldelerde sel uyarıları oldu. Kırıkkale’de hemen hemen her yağmur yağdığında sel felaketinini olduğu görüldüğü bazı bölgelerde ise sele karşı hazırlıklar yapılıyor. 

 

SEL BEKLENEN BÖLGELER

Kırıkkale’de hemen hemen her yağmur yağdığında sel oluşan bölgeler şu şekilde; Sulakyurt ilçesine bağlı Danacı köyü, Keskin ilçesine bağlı Turhanlı, Konurhacıobası ile Ceritkale köyleri, Çerikli Beldesi ve merkez ilçeye bağlı Aşağı Mahmutlar Mahallesi. Sel ile iç içe yaşayan vatandaşlar kendi önlemlerini alırken, il, ilçe ve belde belediyeleri ise sele karşı önlemlerini alıyor. Ayrıca, kentte sağanak 13 Kasım pazartesi, 14 Kasım salı, 15 Kasım çarşamba ve 16 Kasım perşembe günleri devam etmesi bekleniyor.

Geçtiğimiz yıl ve yaz aylarında yağan sağanak yağışın akabinde bu bölgelerde meydana gelen sel nedeniyle bazı hayvanlar telef olurken, ev ve iş yerlerinde de maddi hasar oluşmuştu.  

İlginizi Çekebilir

ASAYİŞ GÖZ AÇTIRMIYOR

İlginizi Çekebilir

DİKKAT SAĞANAK GELİYOR

İlginizi Çekebilir

Mobil Trafik Eğitim Tırı Cumhuriyet Meydanında

YORUM EKLE

We'll never share your email with anyone else.

38850

HARUN ULUSOY "65 YAŞ ÜSTÜ VE ENGELLİLERE EVLERİNDE Kİ SU BEDAVA"

HACIBEY TOKİ MUHTAR ADAYI BOYTER; GENÇLERİMİZİ SPORA TEŞVİK EDECEĞİZ

PEKDOĞAN'DAN AÇIKLAMA

AKYÖN MESAJ YAYINLADI

SAYGILI İLE DEVAM

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRLÜĞÜNDE KAN DEĞİŞİMİ

SIRADAKİ HABERLER